Kontakti

Berģu iela 116,
Rīga, LV - 1024
astmaalergija@inbox.lv

Lapa apskatīta
Šodien: 573
Pavisam: 3045368

BIOTĪRĪTAVA aicina uz sadarbību

Vēloties popularizēt Latvijas zinātnieku sasniegumus un vietējās preces un pakalpojumus, SIA „PKP – pētniecība, konsultacijas, pakalpojumi” ir izveidojusi jauna pakalpojuma projektu tekstilizstrādajumu mazgāšanai un apģērba (t.sk. arī ādas izstrādājumu) tīrīšanai ar Latvijā ražotiem biolīdzekļiem - tā saucamajiem neķīmiskajiem netīrumu atdalītājiem enzīmiem un probiotiķiem.

Lai uzsāktu šī projekta īstenošanu, tiek meklēti potenciālie klienti – juridiskas personas, kuras piekristu noslēgt savstarpēju nodomu līgumu par sadarbību Biotīrītavai uzsākot darbu. Šāds līgums jeb nodomu protokols Jums neuzliek nekādas juridiskais saistības, bet projekta finansētājiem sniedz atbildi uz jautājumu: „Vai šāds pakalpojums Latvijas patērētājiem ir vajadzīgs?”.

Pakalpojuma mērķauditorija varētu būt viesu nami, tūristu mītnes, skaistumkopšanas saloni un bērnu dārzi, kā arī ražošanas un pakalpojumu uzņēmumi (darba apģērbu mazgāšana). Priecāsimies par sadarbību ar ikvienu, kurš tiecas uzņēmējdarbības ekonomiskos mērķus sasniegt uzturot cieņas pilnu dabas un cilvēka savstarpēju mijiedarbību!

Ja vēlaties sadarboties un atbalstīt projekta ieviešanu, kā arī saņemt tuvāku skaidrojumu par pakalpojumu vai biotīrīšanas līdzekļiem, lūdzu, rakstiet pkp.irena@gmail.com ar norādi Projekts „Biotīrītava” vai zvaniet 28272816 (Tele2) vai 26316197 (LMT).

Irēna Krustozoliņa, SIA „PKP - pētniecība, konsultācijas, pakalpojumi” direktore.

Biotīrīšanas līdzekļu īpašības:

  • nereaģē ar citām vielām - nav ķīmiskas reakcijas;
  • tīrīšanu veic, atdalot netīrumus no virsmām, aktīvajām vielām iekļūstot mikroplaisiņās starp tīrāmo virsmu un nevēlamo uzslāņojumu un fiziski saraujot molekulārās saites, kas vieno organiskas izcelsmes netīrumus ar jebkurām virsmām;
  • bez smaržas un citiem kairinātājiem - var lietot cilvēki, kuriem pārējie sadzīvē plaši pielietotie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi izraisa alerģijas vai astmas lēkmes;
  • droši dabai un cilvēkam - 28 dienu laikā sadalās 85% apjomā, t.i. līdz glikozes līmenim un pēc tam sadalās pilnībā;
  • ekoloģiski droši - drīkst izliet kanalizācijas sistemā.