Kontakti

Berģu iela 116,
Rīga, LV - 1024
astmaalergija@inbox.lv

Lapa apskatīta
Šodien: 580
Pavisam: 3045375

Iespēja izmēģināt Centrālo putekļu sūcēju Allaway DUO bez maksas

Iekštelpu gaisa kvalitāte ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu, jo mēs lielāko dienas laiku pavadām tieši iekštelpās. Somijas Centrālo putekļu sūkšanas sistēmu ražotājs Allaway ir izstrādājis centrālo putekļu sūcēju nelielām mājām un lielākiem dzīvokļiem, kur putekļusūcēja izplūdes gaisu nav iespējams izvadīt ārpus ēkas.

Putekļusūcēja īpašās priekšrocības:

·          Izplūdes gaisa dubultā filtrēšanas sistēma, kas nodrošina maksimāli tīra gaisa atgriešanos iekštelpās. Filtrēšanu nodrošina Mikrošķiedras putekļu maiss, kas veidots četrās kārtās un HEPA filtrs, kas aiztur vissmalkākās putekļu daļiņas un aromātus.

·         Putekļu sūcēja jauda ir tik augsta, ka tā lietošanai tiek izmantota 10 - 12m gara kopšanas caurule, lai nevajadzētu nemitīgi pārvietot pašu putekļu sūcēju sev līdzi pa mājokli. Tas ļauj putekļu sūcēju novietot fiksēti kādā konkrētā mājas vietā, iespējams, priekšnamā. Izplūdes gaiss izplūst lokāli, nevis visās telpās, kurās veicama uzkopšana. 

·         Putekļu sūcējs ir īpaši ekonomisks (1,1 kW), jo sūkšanas jaudu nodrošina turbīna.

·         Putekļu sūcēju iespējams novietot jebkur iekštelpās, pat nelielā skapītī 60x60x40cm

·         Pēc uzkopšanas darbiem, gaisā paliek 900 reizes mazāk smalko putekļu daļiņu, nekā pēc uzkopšanas ar kādu no putekļu sūcējiem - robotiem. Tas ir zinātniski pierādīts Somijas darba ņēmēju aizsardzības institūciju veiktā pētījumā.

Un tagad pats svarīgākais! Allaway centrālo putekļu sūcēju ražotāja pārstāvis Latvijā meklē 5 ģimenes (pagaidām tikai Rīgā), kas vēlētos savā mājoklī  2 nedēļas izmēģināt Centrālo putekļu sūcēju Allaway DUO! Vienīgā atlīdzība par šo pakalpojumu ir mājokļa iemītnieku pašsajūtas izmaiņu monitorings.

 

Vairāk informācijas lasiet:

http://www.allawaylatvija.lv/produkti/duo/

Savus pieteikumus putekļu sūcēja testēšanai lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi sesisparni@gmail.com.