Kontakti

Berģu iela 116,
Rīga, LV - 1024
astmaalergija@inbox.lv

Lapa apskatīta
Šodien: 81
Pavisam: 3042815

Latvijā tiek pārkāptas Eiropas Savienības pamattiesības uz pieejamu un kvalitatīvu veselības aprūpi.

Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācija (LCĪVSO)  SUSTENTO ir pieņēmusi lēmumu parakstīt iesniegumu Eiropas Ombudam, jo uzskata, ka ir steidzami jādara viss iespējamais, kas varētu novērst tālāku valsts veselības aprūpes sistēmas sagraušanu.


Iesniegumu ES Ombudam varat izlasīt SUSTENTO mājas lapā www.sustento.lv .
Pievienojam šī dokumenta atbalsta parakstu lapu.

Ar savu parakstu apliecinu, ka esmu iepazinies (iepazinusies) ar Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības, Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizācijas SUSTENTO un Latvijas Pacientu ombuda iesniegumu Eiropas ombudam par to, ka Latvijā tiek pārkāptas Eiropas Savienības pamattiesības uz pieejamu un kvalitatīvu veselības aprūpi, un atbalstu šo sūdzību. 

Nr.

Vārds, uzvārds(DRUKĀTIEM BURTIEM)Personas kodsParakstsDatums
1.    
2.    
3.    
4.    
5.    
6.    
7.    
8.    
9.    
10.    
11.    
12.    
13.    
14.    
15.    
 

Ja arī jūs atbalstāt šo Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības, LCĪVSO SUSTENTO un Latvijas Pacientu ombuda sūdzību Eiropas Ombudam par to, ka Latvijā tiek pārkāptas Eiropas Savienības pamattiesības uz pieejamu un kvalitatīvu veselības aprūpi, lūdzam to parakstīt  un dokumentu aiznest (iepriekš sazinoties pa tālruni  67590437) uz  SUSTENTO biroju vai sūtīt uz adresi: Nīcgales 26 - 315, Rīga LV-1035.

Citas parakstīšanās vietas visā Latvijā līdz 31. augustam meklējiet: http://lvsada.lv/?act=307
Ārpus parakstīšanās vietām savāktos parakstus varat nogādāt LVSADA birojā līdz 15.septembrim. Pasta adrese: LVSADA, Bruņinieku ielā 29/31, Rīga, LV-1001.